1. Cardul de Fidelitate Zorba The Greek Brașov – Vino în restaurantul nostru sau comandă de la noi și primești un card de fidelitate. La fiecare 10 comenzi efectuate, în restaurant sau la domiciliu, primești o masă gratuită. Între 15 și 100 lei primești o ștampilă pe cardul tău. Peste 100 de lei primești 2 ștampile pe card. Peste 200 de lei vei primi 3 ștampile. Asigură-te că ai cardul la tine mereu și că acesta va fi ștampilat. *Dacă vei comanda la domiciliu ștampila va fi pusă de livrator!
  2. Concurs: ”Dor de Vacanță” – Concursul se desfășoară în fiecare săptămnână, de luni până vineri. Intră pe pagina noastră de Facebook și urmărește postarea concursului care apare în fiecare luni. Înscrie-te și poți câștiga o masă grecească pentru două persoane în valoare de 50 de lei. Câștigătorul este extras în fiecare vineri seara, iar premiul poate fi ridicat în termen de 30 de zile, din restaurant.
  3. Oferta ”Marți 13% reducere!” – La orice comandă de minimum 45 de lei vei primi o reducere de 13%. Poți comanda în restaurant sau la telefonul unic: 0368444500 sau 0368444600. Oferta nu se cumulează cu alte oferte.
  4. Oferta ”Zorba Business” – O zi grea la muncă? Ia o pauză cu colegii! La fiecare cinci meniuri comandate, al șaselea este din partea noastră. Excepție fac fructele de mare. Oferta nu se cumulează cu alte oferte.
  5. Oferta ”Zorba Student 1” – Îți oferim două meniuri speciale pentru a te relaxa după cursurile de azi, la un super preț! Ai burger + cartofi prăjiți + cola SAU pita + cartofi prăjiți + fanta, la prețul de 19.99 lei! Oferta nu se cumulează cu alte oferte.
  6. Oferta ”Zorba Student 2” – Hai cu colegii să mănânci la noi în restaurant. Arată-ne legitimația de student și îți oferim o reducere de 10%! Oferta nu se cumulează cu alte oferte.
  7. Oferta ”Masa norocoasă și livrarea norocoasă” – Ce înseamnă asta? Din când în când oferim clienților norocoși o masă gratuită sau o comandă gratuită. Asta înseamnă că poți veni la noi în restaurant, să te așezi la o masă și să mănânci fără să plătești. Sau poți comanda la domiciliu, iar la livrare angajatul nostru îți poate spune că totul este din partea casei. Pentru această ofertă trebuie să urmărești pagina noastră de Facebook. Acolo vom anunța din timp când ar urma să aibă loc promoția sau dacă s-a oferit deja. Multă baftă!
  8. Concurs: ”Mănâncă grecește și te premiem regește” – Câștigă o vacanță pe insula Mykonos din Grecia. În curând!